Z rendszám biztosítás, Z rendszám biztosítás költsége, Z rendszám biztosítás díja 2021, ügyintézés és költségek

z rendszám

Z betűjelű ideiglenes rendszámtáblát azon gépjárművekre kell kiadni, melyet Magyarországon forgalomba még nem helyeztek, tehát külföldi okmányokkal rendelkezik és tovább értékesítési céllal eladásra kerül egy 3. országba vagy magyar okmányokkal rendelkezik, de átmenetileg ki van vonva a forgalomból külföldre történő értékesítés miatt.

30 napos határozott idejű kötelező biztosítás megléte kötelező a Z rendszám kiváltásához! A 30 napos biztosítás díja biztosítónkként változik. (2021-s évben a legolcsóbb biztosítás Z rendszámhoz továbbra is a Generali Biztosító Zrt.-nél köthető) Alkusz Kapcsolatunk segítségével vállaljuk a Z rendszámhoz tartozó biztosítás megkötését, illetve teljes komplett ügyintézést, hogy önnek semmire ne legyen gondja! Z rendszám ügyintézése nehézkes és bonyolult folyamat bízza inkább profi csapatunkra!

Z rendszám biztosítási költségek 2021.07.01-től:

Gépjármű típusa személygépjármű tehergépjárművek pótkocsi motorkerékpár autóbusz vontató
Biztosítás díja 19.500 Ft 25.000 Ft 11.500 Ft 6.500 Ft 96.500 Ft 109.000 Ft

 

Hívjon minket bizalommal hiszen Z rendszámához elengedhetetlen a 30 napos egyszeri díjfizetésű határozott idejű kötelező biztosítás. Ennek díja minden évben változik, aktuális árakról mindig weboldalunkon tájékozódhat!

 1. "Z" rendszám költsége, díja: 13.000 Ft
 2. "Z" rendszám ideiglenes forgalmi engedélyének díja: 2.500 Ft
 3. Kérelemre történő átmeneti kivonás külföldre értékesítés miatt: 2.300 Ft
 4. "Z" betűjelű rendszám ügyintézési díja 20.000 Ft, amely tartalmazza a komplett ügyintézést beleértve a biztosítás megkötését is, de a biztosításnak a díját nem.

zrendszam.hu nyitvatartás

A Z-rendszám ügyintézése nehézkes és bonyolult, melynek ügyintézésével, sokkal jobban jár, ha minket bíz meg, ha még délelőtt hív délután már a kezében foghatja rendszámát. Ne habozzon, hívjon nyitvatartási időben, a 0630/339-0018-as telefonszámon, hogy segíthessünk!

Letöltések:
 1. Meghatalmazás átíráshoz
 2. Adás-vételi szerződés
 3. Üzembentartói szerződés
 4. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Angol
 5. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Német
 6. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Olasz
 7. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Francia
 8. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Román
 9. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Szlovák
 10. Üzembentartói jog felmondó